اگر شما هم قصد داريد تغذيه سالم را به سبك زندگي خود اضافه و به جاي مصرف فستفودهاي مضر غذاي سالم مصرف كنيد، با اين قسمت از آموزش آشپزي ديجيكالا مگ همراه باشيد تا طرز تهيه چيكن برگر خانگي را به شما آموزش دهيم. دستور پخت چيكن برگر يا همان برگر مرغ شباهت زيادي به همبرگر دارد و ياد گرفتن آن ساده است. به عنوان جايزه روش تهيه سس تارتار را هم به شما ياد ميدهيم كه طعم همهي ساندويچها را چند برابر خوشمزهتر ميكند.
يك ساندويچ خانگي خوشمزه با ظاهري هيجانانگيز ميتواند به راحتي ما را از فكر فستفودهاي مضر بيرون بياورد. شايد يك ساندويچ مرغ به تنهايي زياد ساندويچ جذابي به نظر نرسد، اما يك برگر مرغ گريل شده اشتهاي همه را برميانگيزد. برگر مرغ يا همان چيكن برگر خانگي يك غذاي سالم و خوشمزه است كه ميتوانيم وقتي هوس فستفود كرديم، خيلي راحت آن را در خانه درست كنيم.
مواد لازم براي تهيه برگر مرغ (مناسب ۶ نفر)
- سينه مرغ بدون استخوان: ۲ عدد
- ران مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
- پياز: ۱ عدد
- سير: ۲ حبه
- جعفري ساطوري: ۳ قاشق غذاخوري
- قارچ سرخ شده: ۳۰۰ گرم
- پنير موزارلا: ۳ قاشق غذاخوري
- پنير ورقهاي چدار به ميزان دلخواه
- سس كچاپ: ۱٫۵ قاشق غذاخوري
- سس خردل: ۱٫۵ قاشق غذاخوري
- آويشن: يك قاشق غذاخوري
- نمك، فلفل و زيره به ميزان لازم
مواد لازم براي سس تارتار
- مايونز: ۳ قاشق غذاخوري
- خيارشور خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
- سس كچاپ: ۲ قاشق غذاخوري
- پياز خرد شده ريز: ۱ قاشق غذاخوري
- نمك، فلفل سياه و آب ليمو به ميزان لازم
طرز تهيه چيكن برگر
۱.
مرغهاي بدون استخوان و تميز شده را با استفاده از چرخ گوشت يا ميكسر كاملا ميكس كنيد. سپس قارچ سرخ شده و پياز را به تركيب اضافه و باز ميكس كنيد.
۲.
زماني كه مرغ، قارچ و پياز كاملا ميكس شدند، پنير موزارلا، جعفري ساطوري شده، سس خردل و كچاپ، سير، آويشن، زيره، فلفل سياه و نمك را اضافه و باز هم ميكس كنيد.
۳.
وقتي همهي مواد باهم تركيب شدند، مقداري از مايه را با توجه به قطر نان همبرگر برداريد و مانند تصوير روي يك كيسه فريزر يا كاغذ روغني با ارتفاع بين ۱ تا ۱٫۵ سانتيمتر باز كنيد. سپس برگرها را در يخچال قرار دهيد تا به مدت يك ساعت استراحت كنند.
۴.
در مدتي كه مايه برگر در يخچال در حال استراحت است، ميتوانيد سس تارتار را آماده كنيد. سس مايونز، كچاپ، خيارشور، جعفري، فلفل سياه، آب ليمو ترش تازه، نمك و پياز را در يك كاسه باهم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
۵.
بعد از يك ساعت كه برگرها استراحت كردند، تابهي گريل يا تابهي معمولي را با يك فرچه چرب كنيد و روي حرارت بگذاريد. سپس برگرها را به كمك كيسه فريزر يا كاغذ روغني كه در زير آنها قرار داده بوديد برداريد و در تابهي داغ بيندازيد.
۶.
دقت كنيد كه تابه بايد كاملا داغ شده باشد. در حين پخت حرارت شعله را متوسط نگه داريد تا آب ميانبافتي مرغ خارج نشود و برگرها آبدار بمانند. بعد از ۳ الي ۵ دقيقه برگر را پشتورو كنيد تا طرف ديگر آن هم به همين ميزان بپزد.
۷.
بعد از برگرداندن برگر پنير ورقهاي چدار را روي آن قرار دهيد تا گرم شود.
۸.
داخل نان همبرگر را كمي سس تارتار بماليد و برگر را با مخلفات ديگر لاي نان قرار دهيد.